Deixar de fumar I


Deixar de fumar... deixar de fumar...

Per començar n'has d'estar totalment convençut, no per deixar-ho sinó per aguantar els primers mesos.

També has d'estar disposat a parlar-ne, tant amb els que hi estan d'acord com amb els que no ho han deixat i et diuen que no te'n sortiràs. Això vol dir que en parlaràs sovint, fins hi tot quant ja ni hi pensaves.

Quan hi penses has de fer el cor fort i respirar fons, fer un got d'aigua o anar a fer qualsevol cosa (en el meu cas és quan paro que em ve de gust!) el que va més bé és pensar que no fumes i ja està!

I fer-te pagues de que guanyaràs algun quilet perquè resulta que fumar et feia cremar unes 400 calories al dia que ara has de cremar fent d'altres coses i intentant menjar menys, i es que l'angoixa et diu que mengis!, que mengis!, que mengis!.

Un cop ho has decidit ja està, un bon dia et lleves i ja no fumes convençut de que és una bona decisió, sobretot crec que s'ha de fer de cop i realment i plenament convençut!


Que vos sembla? m´ha quedat un escrit força curt en comparació amb la gent que d'això en fa llibres però em sembla que per deixar de fumar, com en moltes coses a la vida, lo important és estar convençut de que allò que fas és lo correcte i esforçar-te per a aconsseguir-ho i en aquest cas crec que és molt correcte i l'esforç val la pena, sobretot per a aquells energúmens que depenen i dependran de tu...



Comentaris

Entrades populars